|
|
| SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) | |
| | Author | Message |
---|
judaiskariot
Number of posts : 80 Age : 44 Registration date : 2007-08-22
| Subject: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Thu Sep 06, 2007 5:34 pm | |
| evo sta se dogodi kad se samnom kacite lol najgore je to sto je postao murderor slucajno i ode 16% xpa | |
| | | Armagged Guest
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Thu Sep 06, 2007 8:44 pm | |
| lol hahahahahahaha |
| | | baby
Number of posts : 40 Age : 42 Location : Subotica Registration date : 2007-08-02
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Fri Sep 07, 2007 1:42 am | |
| prosvirao mu glavu hehe | |
| | | Anya Guest
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Fri Sep 07, 2007 7:05 am | |
| i to lwl2 , ubio sam prvog kad skidao cape pokusavao da mi pbegne bacim mu snake dance odbije se od njega on umre i pogidi drugog i skine mu 800dmg xD i ja rekoa ae i ovog drugog vec kad sam poceo haha xD btw psotavicu vam posle jos koju sliku kad me ovaj ubijao |
| | | Anya Guest
| | | | Anya Guest
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Fri Sep 07, 2007 7:22 am | |
| cek evo vam i SS danas od uruchija : ja maja i baby mada oni nisu ni stigli jer se on pojavio proed mene a ubio ga ovaj dbl asi_adam_2 :S |
| | | Armagged Guest
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Fri Sep 07, 2007 1:00 pm | |
| LOL ode tikva! hahaha, gde ces na uruchija, majmune... Nisi ti normalan ako se ja pitam... Usput, taj ko ga je ubio da bog da mu se restartovao komp sledeci put kad podje na unique. A maji zelim svu srecu da ga sledeci put ona ubije A ti baby, idi tamo, trazi Isy pa gu tepaj, ne brookaj se sa uruchijem Salim se naravno! |
| | | Anya Guest
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) Fri Sep 07, 2007 10:24 pm | |
| pfffff da sam bio sa ovim dblom u party-u dobio bih 25% expa zato sam i posao |
| | | Armagged Guest
| | | | Anya Guest
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) | |
| |
| | | | SKELETON JE ZGRIJESIO-pa je kaznjen :) | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|